Team Rynkeby event #1, brandmän och visning av våning…

Morgonen gryr och himlen brinner i en fantastisk höströd. Jag vill ta en bild men lägger ner telefonen igen… Funkar inte att fånga det vackraste på bild, det måste upplevas live! Promenaderna med Bosse har gett nya upplevelser mitt i staden innan den vaknar. Ljuvligt stillsamt. Så hemkomsten, puttrande och frustande kaffebryggare och idag en av favoritdofter: AJAX. Idag är det nämligen visning av vår våning. Ja det är egentligen inte klokt, uppenbarligen har inte kroppen och själen ”hittat hem” ännu… Vi får se vad magkänslan säger den här gången. Att flytta är bra, i alla fall ur perspektivet att förrådet inte hunnit bli knökfullt och skåpen fyllda till bristningsgränsen. Nåja, tur jag är flexibel och barnen har ju så klart formats i samma anda. Och så mitt AJAX-doften och frukostflingor så laddar jag för att göra ett besök på Berga brandstation som idag har öppet hus. Där kommer också Tema Rynkeby 2017 ha sitt första event. Det vill säga vi drar igång vår insamling till Barncancerfonden. Det är fantastiskt att få göra detta, som Pernilla. Oftast eller egentligen alltid så samlar jag in pengar som Pernilla präst, eller Pernilla kyrkoherde. Idag är det som Pernilla Pernilla, som en i Team Rynkeby. Inga titlar eller epitet. Befriande på många sätt. Jag kan uppriktigt säga att det är otroligt inspirerande och motiverande att vara så många som på ett väldigt tydligt sätt vill mot samma mål. Inget tjafs, inga konflikter, inget som tar fokus från målet. Vilken dröm att få ha det så i ”verkligheten”.   Finns den organisationen, företaget… Please give me a call!!! Det visar att det går. Enkelt och med människor som är där av rätt anledning. Tänk vad motivation och rätt inställning kan göra skillnad!

Vill du göra skillnad? Kom då idag till Berga brandstation och bli inspirerad. Både av brandmännen som vill visa sin arbetsplats och av oss från Team Rynkeby som vill vara med och utrota cancer. En fin dag med andra ord.

Våningen piffad och kuddarna puffade. Värmeljus och blänkande krom. Önskar att några är intresserade, hoppas någon har pengar att investera. I så fall blir det nya äventyr, igen. Själva ska jag kanske vara så pass äventyrlig och våga prova åka korgen på brandstegen…

Njut av dagen! Bless…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s