Energiboost grande!!!

Det enda du önskar när du är sjuk är att få bli frisk… Så sant. Detta gäller både i den lilla sjukdomen och den som är förenad med livsfara. Jag har precis varit sjuk – ja verkligen. Jag har haft influensa, och inte vilken flunsa som helst… Jag fick visst svininfluensa. Passar väl en chef… Detta var värre än alla mancold du kan tänka dig. På riktigt. Vissa timmar under dessa dygn ville jag ge upp. Mitt i sjukan får jag dessutom för mig att jag är ”bara förkyld” och leder pass på Friskis. Men som ni vet så är huvudet dumt får kroppen lida. Jag kan väl lindrigt säga att helgen inte blev någon höjdare direkt. Som tur var, ja för mig alltså, så var Marcus här. En liten vecka som innan ankomst kantades av rosa och hjärtan men som blev brutalt annorlunda. Sjukstuga, passa upp och strikt order att inte ens röra mig. Men som sagt, tur för mig att han var här, mindre lyckad tajming för honom. Jag tillfrisknad perfekt till hans flight tillbaka till USA.

Men ljuset gjorde sig synligt i tunneln och jag kom helskinnad ut på andra sidan. Sliten men vid liv. Tilltufsad men positiv. Och så kommer dagen då det vänder. Jag vet inte om du upplever det lika tydligt som mig men energin börjar rusa i kroppen. Du får lusten, livet, energin tillbaka och du känner dig starkare än någonsin. Nästintill oövervinnerlig! Den dagen är jag dryg som bara den. Jag kan flytta berg och alla projekt ska dras igång. Stackars medarbetare som drabbas… Men för mig är det fantastisk. I samma andetag så bryter solen igenom molnen och solen visar sitt nästintill bortglömda anlete. Det kvittrar i varje träd och spränger av växtkraft inom varje skyddande hölje. Det är våren som är nära. Och som vi längtar nu. Verkligen. Inga alternativ eller bakslag finns. Nu vill vi se temperaturen stiga dagligen, de sista solstrålarna lämna horisonten senare varje kväll och dra skorna extra länge i gatans grus som inom kort ska sopas bort. Våren ger energi, påfyllnaden och livslust. Hos de flesta. Andra lider sig genom årstiden och drar täcket än längre över huvudet och får svårt att ta sig genom dagen. Vi är olika.

Jag är iallafall frisk och är väl fortfarande odrägligt positiv på jobbet, skrattar för högt och tar för mycket plats. Just nu får det vara så, mer än vanligt, för jag mår prima. Jag har haft svininfluensan så det så.  Inget att rekommendera. Men som sagt att bli frisk i det stora eller lilla ger energi. Det är bra. Det behövs.

Pöss

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s