M.Ö.J.F.L.B.U.M.L….

Japp det är så det är. En bokstavskombination som för dig kan tycka sig omöjlig att förstå. För mig är den solklar. Den står för allt det som just nu fyller mitt liv. Om jag ansträngt mig mer kanske hela alfabetet rymts men det är egentligen inte alls viktigt.

Jag har fått en ny idol…. Han heter Kjell! Ni som känner mig att jag är SVÅRFLÖRTAD när det kommer till kurser, utbildningar och föreläsningar. Jag ställer stora krav, vill ha mycket och blir ofta både besviken och ARG. Den som sitter bredvid kan känna vibbarna när utråkigheten blir outhärdlig! Världens sämsta pokerface har jag hört och jag har en aning om att det stämmer.

Men åter till Kjell! Han gav mig mod i helgen. Mod att våga tänka annat, våga tänka ännu nyare, våga ta det där språnget som iCoach och Mind Floor i grunden handlar om: att våga hoppa och lita på att landningen om inte blir mjuk iallafall överlevnadsbar. För vem har tid att vänta? Och vänta på vad. Så februari för bli förändringens månad: FF! Jag ska våga mer, satsa modigt och framförallt inte be om ursäkt för det jag drömmer om!

Har du drömmar? Hur ser dom ut? Vad vill du att dom ska leda till och har du en plan hur du ska ta dig dit? För att komma framåt så behövs en vilja som är stark. Det krävs hårt jobb för att nå dit man vill. Det krävs mod och så lite talang. Men jag tror det hårda jobbet är det som till sist skiljer agnarna från vete. Att våga se målet, ha visionen, samla modet och ta steget! Då är det bra med bokstavskombinationen… Den kan bidra med mycket.

Kjell blev för mig en aha-upplevelse och jag vill vara som honom. För det är väl så man ska se på en idol? 😉 Jag vill ladda ner hans hårddisk i min egen. Jag vill ha den insikten och erfarenheten som Kjell har… Det fina i kråksången är att jag ännu har tid för Kjell är äldre än mig… Jag kan aldrig bli Kjell men jag kan lära av honom, inspireras och bli modig. Ja modig ska jag bli, ännu mer! Jag längtar redan! Ska bli spännande hur reaktionen blir på jobbet….

I februari ska jag vara utanför min egen comfortzon, testa något nytt. Det finns redan i min bokstavskombination men jag ska ta det ett steg längre. Spännande. Läskigt. Jag känner mig modig, det är coolt. Jag gillar känslan! Modig…

IIIIIIiiiiiiiiiiiiiiii.

Pöss Pöss

Annonser

En reaktion på ”M.Ö.J.F.L.B.U.M.L….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s