Superhjältar!

Vi behöver fler superhjältar! Speciellt nu när det närmar sig jul! Superhjältar som har syn för det som inte riktigt stämmer, ögon för det som sker i det fördolda och som ser den vädjande blicken… Blicken kan komma från den yngsta till den äldsta. Det kan handla om det mesta men som sagt vi behöver superkrafter för att upptäcka och vara supermodiga för att agera!

Vi kan börja med att vara superhjältar och vara modiga nog att fråga oss själva: Vet jag någon som behöver något? Saknar något? Kan jag med det jag har bidra till att någon annan får en hyfsad jul?

När vi svarat på den frågan kan vi sedan dra på oss superhjältedräkten och flyga rakt ut i världsrymden! Spana och med radar se vem som kan behöva oss. Och vet du vad, det är inte alltid det dyra och stora som efterfrågas, faktiskt ganska sällan! Det är kramen… det är blicken… det är omtanken och viljan som räknas, på riktigt! Och visst är tanken lockande? För vem vill inte vara superhjälte, eller på redig svenska, vem vill inte kunna hjälpa om så i det lilla… Som ni vet så kan ingen göra allt men alla kan göra något!!

Om du kunde välja, vilka superkrafter skulle du vilja ha? Jag vill vara STARK! Stark nog att stå emot dom som inte vill gott, stark nog att lyfta det som tynger från den tröttes axlar, stark nog att orka stå kvar vid någons sida då orkaner viner. Vilken är din superkraft?

Ja superhjältar: damma av era dräkter och låt oss göra julen till något fint för så många vi kan. Det handlar nog bara om att bestämma sig. Liksom våga byta fokus från att allt måste vara som det alltid brukar till att se att det kan aldrig bli fel, det kan bara bli annorlunda… och det är ju inte det minsta farligt. Snarare befriande och livsbejakande. Delad glädje är ju dubbel glädje heter det… Låt oss dela. Låt våra superkrafter hitta dom som behöver oss och ge oss förmågan att räcka ut en hand.

Snart är det jul, inte riktigt ännu men snart så fram med dräkten och hitta den som redan längtar efter dig….

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s