Long distance Love…

Jag far som en tok! Jag skulle tro att jag sköter nästan hälften (lite överdrivet..) av mitt jobb i bilen… Jag skulle nog kunna köra Klippans kommun runt med förbundna ögon… Jag har mitt kontor i en stor handväska och behöver egentligen bara se till att ha rätt papper med mig till rätt möte. Då brukar det lösa sig.

Mitt i farandet i onsdags fick jag ett sms från en av vaktmästarna, Fredrik: ”Det kom ett blombud till dig precis…” Det är vardagsglädje och energikick som kan få den mörkaste regnigaste morgon att få ett härligt skimmer runt sig. Och visst stämmer sms:et, jag har fått blommor, tre röda rosor så där en dag mitt i veckan… Mitt hjärta smälter, av kärlek, för att någon tar sig tiden, pengarna och engagemanget för att få dessa blommor levererade till mitt skrivbord i S:t Petri kyrka. Då känner jag mig älskad, buren, uppskattad och framförallt trygg. Då känns egentligen inga hav särskilt stora eller oöverkomliga. Det är viktigt att få dessa små tecken. Det kan handla om vänskap, kärlek, uppmuntran på jobbet, att få uppskattning för ja egentligen vad som helst. Det kan vara så enkelt att ett leende från en främling kan få din och min dag att lysa. Då är vi med och gör skillnad. Inte får någon eller några utan för många!

Det är viktigt att vara snäll! Att visa omtanke! Världen blir inte ett dugg bättre av inkrökta, bittra, sura människor. Vad tillför dom mer än en klump i magen…?

Nej vi får ta mer plats vi som tror att världen blir bättre med vänlighet och leende människor, det smittar ju av sig det vet vi.

Long distance Love… tre röda roser på mitt skrivbord… Ja det gjorde mer än min dag, det gav energi som räcker många ruggiga regniga dagar. Som grädde på moset, eller vad man säger, så kommer min underbara syster Emma idag. Bara vi, en hel helg.. Låter nästan för bra för att vara sant!

Jag önskar dig en fin och välsignad helg, var rädd om dig och gör minst en god gärning per dag. Det kan förändra en hel dag för en annan människa, och det är inte illa eller hur…?

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s