Som hemma fast borta!

Det är härligt att känna igen sig. Du vet när den inre kompassen kan ta dig till ställen du varit förr utan att du behöver använda bilens gps. Du vet var dom goda restaurangerna finns, den fina standpromenaden och så vidare. Det är coolt hur vi faktiskt minns. Hjärnan är fantastisk.

L.A image

Dagen började på bästa sätt: ett kärt återseende med September Sucher och en underbar morning-walk längs kusten. Det är njutbart för själen att gå där med havet, palmerna, de fantastiska husen och återigen: igenkännandet. Sedan blev det Marshall och en gourmetsallad på Yellow Vase.

Det är varmt och jag älskar det.

Jag gissar att du har dina egna platser där du trivs och där du änner igen dig. Såna platser är livsviktiga för oss. Dom fyller på energi, boostar måbrakänslan och ger kraft. Det är också viktigt att ta sig till dom här platserna om och när du har möjlighet. Det gör gott för hela dig, innifrån och ut!

Snart kommer mannen hem. Då blir det inspektion av lägenheten som kommer få vara hem 2/2. Redondo beach med allt vad det har att erbjuda…

Tacksam… oerhört tacksam…

Pöss på dig

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s