Att galet bara kasta sig ut…

Är det nu det ska hända, eller vända… Jag har så många idéer men jag är feg. Feg för att jag är rädd, rädd att misslyckas kanske, rädd att få nej där jag önskar ett ja och ett ja när jag kräver ett nej. Livet är komplicerat… Ofta! Det är inte så hemskt lätt att leva helt enkelt. Alla val och möjligheter som ibland är omöjligheter och bara en valfrihet som skapar förvirring i detta smörgåsbord. Hmm, vad eller vem smakar bäst och vad tar jag när jag tröttnat på mina favoriter?

Ju äldre jag blir ju mer handlar det om här och nu! Vem är jag, hur mår jag, vad får mig att må bättre eller sämre, göra val och sortera. Vem orkar umgås med den som inte längre ger energin tillbaka?

Jag ska hoppa! Ja jag hoppas att jag vågar. Vad har jag egentligen att förlora? Möjligtvis mitt anseende men det är inte mycket att hänga i julgranen. Jag ska prova nytt, våga mer och om möjligt, vara ännu tydligare. Det kommer säkert ha ett pris men nu när jag snart fyller 45 så känner jag att det får vara värt det. Mitt liv har redan varit tufft nog så skulle det komma ännu en uppförsbacke så är det bara att slå på viljan och börja klättra…Med eller utan sällskap. Jag har tur för jag har sällskap! Det har varit slitigt ett tag. Verkligen, men skam den som ger sig som farmor alltid sa. Så därför är jag sååååå värd semester, by the way. På måndag drar jag till staden av alla städer: L.A och den uppförsbacken som det är att ta sig till skylten som bär på både löften och lidelse… ja den tar jag gärna… Pöss på dig!

Kommande uppförsbacke

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s